2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Betiltották „Kágébéla” irodáját

Betiltotta a kémkedéssel vádolt Kovács Béla beregszászi irodájának működését a kárpátaljai körzeti adminisztratív bíróság.

Az ügyben a Kárpátalja Megyei Ügyészség nyújtott be keresetet szeptember elején, mert szerintük a jobbikos EP-képviselő szeparatista tevékenységet folytat Kárpátalján és beavatkozik Ukrajna belügyeibe. Az ügyészség keresetében azt állítja, az iroda sérti a hatályos törvényeket is, mert nem a hivatalos bejegyzési okmányban megjelölt címen található. A vádhatóság megállapította, hogy a fogadóirodát működtető jótékonysági alapítvány 2013–2014-ben pénzügyi beszámolót sem nyújtott be az adóhatóságnak és adóbevallást sem készített.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!