2020. április 6.,
hétfő, Vilmos, Bíborka napja

Berki Krisztián keményen leszólta az ellenzéket

Hír TV

2019. július 22., hétfő 19:21

Az ellenzéki üzengetés újabb frontja nyílt meg azzal, hogy Berki Krisztián bejelentette, elindul a főpolgármester-választáson. Szerinte az ellenzék alkalmatlan a döntéshozatalra. A korábbi labdarúgó és sportvezető azt is állítja, kampányához a közösségi médiafelülete is elég lesz, hiszen egyedül több követője van, mint az ellenzéknek összesen. Puzsér Róbert szerint Berki gazdasági bűnöző.

Berki Krisztián szerint már a népszerűsége elég ahhoz, hogy főpolgármester legyen. A magát karizmatikus személyiségnek nevező celeb azt mondta, független jelöltként indul és nem kéri sem a kormányoldal, sem pedig annak vesztes ellenzéknek a támogatását, amelyik nem tud döntéseket hozni.

Szerintem Berki Krisztián csak plusz ezer követőt akar szerezni az Instagramon, semmi másról nem szól a dolog.

Ezt az Gál József, az LMP fővárosi képviselője mondta az újdonsült főpolgármester-jelöltről, azonban Berki szerint erre éppen neki lenne szüksége, mert az ellenzéknek összesen nincs annyi like-ja, mint neki tíz perc alatt.

Puzsér Róbert pedig Facebook-posztjában feketeöves gazdasági bűnözőnek nevezte Berkit. A publicista közlése szerint egy hatmilliárdos áfacsalási ügy résztvevőjeként egy év felfüggesztett börtönre ítélték Berkit. A vád szerint egy filmes és produkciós cégen keresztül fiktív számlákat fogadott be, amelyből ötmilliót kapott Berki Krisztián. A celeb válaszában azt mondta: majd, ha király lesz, Puzsér Róbert lehet az udvari bolondja.

Hír TV