2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

Berki Krisztián keményen leszólta az ellenzéket

Az ellenzéki üzengetés újabb frontja nyílt meg azzal, hogy Berki Krisztián bejelentette, elindul a főpolgármester-választáson. Szerinte az ellenzék alkalmatlan a döntéshozatalra. A korábbi labdarúgó és sportvezető azt is állítja, kampányához a közösségi médiafelülete is elég lesz, hiszen egyedül több követője van, mint az ellenzéknek összesen. Puzsér Róbert szerint Berki gazdasági bűnöző.

  • Berki Krisztián keményen leszólta az ellenzéket

Berki Krisztián szerint már a népszerűsége elég ahhoz, hogy főpolgármester legyen. A magát karizmatikus személyiségnek nevező celeb azt mondta, független jelöltként indul és nem kéri sem a kormányoldal, sem pedig annak vesztes ellenzéknek a támogatását, amelyik nem tud döntéseket hozni.

Szerintem Berki Krisztián csak plusz ezer követőt akar szerezni az Instagramon, semmi másról nem szól a dolog.

Ezt az Gál József, az LMP fővárosi képviselője mondta az újdonsült főpolgármester-jelöltről, azonban Berki szerint erre éppen neki lenne szüksége, mert az ellenzéknek összesen nincs annyi like-ja, mint neki tíz perc alatt.

Puzsér Róbert pedig Facebook-posztjában feketeöves gazdasági bűnözőnek nevezte Berkit. A publicista közlése szerint egy hatmilliárdos áfacsalási ügy résztvevőjeként egy év felfüggesztett börtönre ítélték Berkit. A vád szerint egy filmes és produkciós cégen keresztül fiktív számlákat fogadott be, amelyből ötmilliót kapott Berki Krisztián. A celeb válaszában azt mondta: majd, ha király lesz, Puzsér Róbert lehet az udvari bolondja.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!