2020. április 3.,
péntek, Buda, Richárd napja

Újabb félelmetes kihívója akadt Tarlósnak

2019. július 20., szombat 10:28

Berki Krisztián is bejelentkezett a főpolgármesterségért.

Saját közösségi oldalán jelentette be Berki Krisztián, korábbi focista és celeb, hogy indulni kíváni az őszi budapesti önkormányzati választáson.

Berki célja Tarlós István leváltása.

Fekete nadrágban, fehér ingben kisétált egy medencéből, levette a napszemüvegét majd bejelentette: „igen, indulok. Igen, októberben én leszek Budapest következő főpolgármestere. Igen, csak én vagyok képes nyugdíjba küldeni Tarlóst. Igen, kellettek ti is. Együtt, veletek megcsináljuk. Berki Budapestért. Tartsatok velem!”

Berki a bejegyzésben azt írja, soha nem akart politikus lenni, most sem a politikai ambíciói vezették ahhoz a döntéshez, amit meghozott, hanem az, hogy budapestiként érzi és tudja, hogy a városnak változásra és egy jó vezetőre van szüksége.

„De amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova. Így nem lehet leváltani Tarlós Istvánt. Pedig neki már ideje nyugdíjba menni! Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben. Ezért úgy döntöttem, hogy októberben elindulok a főpolgármesteri székért. Sosem veszítettem, így hát most sem fogok” – teszi hozzá.

Mandiner