2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Békajelmezben demonstráltak a devizahitelesek

Devizahitelesek tartottak reggel forgalomlassító demonstrációt a fővárosban, az Oktogonnál.

A békajelmezben utcára vonuló tüntetők több pénzintézetet is teleplakátoltak. A ƒ„Nem adom a házamat” mozgalom aktivistái szerint nem született átfogó megoldás a devizahitelesek ügyében. Azt követelik, hogy a bankok az árfolyamkockázatból eredő pluszterheket is vállalják magukra, illetve kártalanítsák az ügyfeleket. „A lényegi kérdést nem tárgyalja a törvény, az pedig az árfolyamkockázat áthárítása, amiről egy szó sem esik, illetve hogy mekkora kárt okoztak az embereknek. Ha egy család arra rendezkedett be, hogy 60 ezer forint lesz minden hónapban, de ez 120 vagy 180 ezer lett, akkor az a család csődbe ment. El kellett adni a vagyonukat, adott esetben lelkileg tönkrementek. Ezeket a károkat is meg kell fizetnie a bankoknak” – közölte a mozgalom alapítója, Póka László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!