2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Bejglivel köszönte meg a munkát az államtitkár

  • Bejglivel köszönte meg a munkát az államtitkár

Bejglivel köszönte meg az egészségügyi dolgozóknak az ünnepi ügyeletet a szaktárca államtitkára. Horváth Ildikó az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet egyik tüdőosztályán járta körbe a kórtermeket, ahol nemcsak az orvosokat és a nővéreket, de a betegeket is megkínálta süteménnyel. A politikus hangsúlyozta: minden egészségügyi dolgozót köszönet illeti az egész éves helytállásért.

„Október közepén jöttem el erről az osztályról az államtitkári teendőket végezni. Nagyon sok hálával tartozom azoknak a nővéreknek, szakdolgozóknak, orvosoknak, akikkel itt együtt dolgozhattam. Eleve úgy készültem, hogy hozok, sütök bejglit és aztán hozok és bejövök egy kicsit beszélgetni. Ebből alakult úgy, hogy talán ez egy jó alkalom, hogy nem csak nekik lehet megköszönni ezt a sok munkát, hanem mindenki másnak, aki az egészségügyben dolgozik, hogy Karácsonykor is tartják a frontot. Ahogy mondani szokták, egy kicsit azért megpihennek és lélekben töltődni tudnak és valamennyi idő nekik is jut a családra, a szeretetre” – fogalmazott az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!