2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Beismerte tettét a táti gyilkos

Beismerte tettét a táti kettős gyilkossággal gyanúsított férfi. A 21 éves M. Rolandot egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el péntek reggel az esztergomi buszvégállomáson. A gyanú szerint a férfi szerda délután megölte édesanyját és nagyanyját. Kihallgatásáról részleteket egyelőre nem közölt a rendőrség, de kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Péntek reggel fél nyolckor az esztergomi buszvégállomáson ismerte fel egy szolgálaton kívüli rendőr a táti kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét, M. Rolandot. Berkes Péter, az Esztergomi Rendőrkapitányság őrmestere elmondta: M. Roland nem volt zaklatott és teljesen természetesen viselkedett.

Az őrmester szóval tartotta, megkérdezte tőle, merre járt, mit csinált. „Azt mondta, Budapesten járt, vásárolgatott, moziban volt. Majd most indul visszafele. Elmondása szerint haza indult, de egy budapesti járatra szállt föl.” Az őrmester telefonon hívott erősítést, majd a kiérkező esztergomi járőrök fogták el a gyanúsítottat. M. Roland nem tanúsított ellenállást.

Nem tudni, miért történt a gyilkosság Táton
Nem tudni, miért történt a gyilkosság Táton
Fotó: Reuters


Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a fiatalember a bűncselekmény elkövetését elismerte, és gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A fiatal férfi szerdán délután ölte meg az édesanyját és a nagyanyját táti családi házukban. Arról, hogy M. Roland pontosan hogyan és miért végzett családtagjaival, a rendőrség csak szombaton nyilatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!