2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Bayer Zsolt: Inkább leszek betyár...

Az EU-s támogatásokat Orbán korrupt rendszerétől akarjuk megvonni, és nem a magyar néptől – mondta Katarina Barley, az Európai Parlament (EP) szocialista („német”) alelnöke. Ó, mennyire ismerjük mi már ezt! 1956-ban a „testvéri szovjet csapatok” is a „népet” jöttek megvédeni a „fasisztáktól”, ahogy a Varsói Szerződéssel mi is a csehszlovák népet mentünk „megvédeni” az ottani „fasisztáktól”. (Hogy ki a fasiszta, azt én döntöm el…) Nagy fétis a nép, különösen, amikor farizeusok a népre hivatkozva művelik gazemberségeiket, s még rosszabb, ha ilyenkor ki sem látszanak küldetéstudatuk mákonyából.

Maga éppen ilyen. Maguknál Helmut Kohl óta nem akadt egy államférfi sem. Ezért van ez a hangzavar. Maga beszél korrupcióról? A maga hazájában (elnézést, amiért ezt az ódivatú, a maga számára nyilván értelmezhetetlen és „völkisch” fogalmat használom) a legnagyobb bank, a Deutsche Bank több mint egy évtizedig mosta illegális fegyverkereskedők, kábítószer-kereskedők, észak-koreai diktátorok és terroristák pénzét. A bankfelügyelet meg félrenézett, igaz? Vespasianus császár örök igazsága mint döglött ló kandikált ki a „feddhetetlenség” és a „transzparencia” alól…

Maga beszél jogállamiságról? A maga tartózkodási területén az állam egyszerűen kötelezi az ingatlantulajdonosokat, hogy migránsoknak adják ki házukat, lakásukat, és ha nem hajlandók erre, akkor az állam veszi ki és adja oda nekik. Örvendjünk, hogy egyelőre még csak kibérli az állam, és nem veszi el, igaz? Maguk beszélnek antiszemitizmusról? A maga tartózkodási területén az illetékes miniszter nyilatkozatban szólította fel a zsidókat, hogy ne viseljék nyilvánosan vallásuk látható jeleit, mert nem tudják garantálni a biztonságukat.

Maguknál naponta inzultálnak és vernek meg zsidókat, aztán ideböfögnek hozzánk, hogy nálunk nő az antiszemitizmus. Nem szégyelli magát? Maguk beszélnek véleményszabadságról? A maga tartózkodási területén az egyetlen hibátlan pedigréjű szocdemet, a maga egykori párttársát, Thilo Sarrazint kizárták a pártból és kirúgták az állásából, mert meg merészelte írni, hogy a migráció tönkreteszi a hazáját (neki még van), és Németország felszámolja önmagát. Maga beszél sajtószabadságról? A maga tartózkodási területén a sajtónak tilos beszámolnia arról, hogy kik is erőszakolják meg a nőket (lásd szilveszter Kölnben), kik rabolnak, fosztogatnak, kik miatt elviselhetetlen az élet. Maguknál néhány napja megtámadtak egy zsidó diákot a zsinagógája előtt, és azóta azt olvassuk, hogy „egy német állampolgár” volt az elkövető. Hát persze. S hogy amúgy kazah, az kit érdekel…

Maguk beszélnek jogállamról, akik az uniós csatlakozási szerződés egyetlen pontját sem tartják be, ellenben soha nem létezett feltételeket állapítanak meg utólag, és valamiféle LMBTQ-jogokat akarnak rákényszeríteni a normalitásukat őrző kelet-közép-európai nemzetekre? Maguk beszélnek jogállamiságról, amikor úgy fogadnak el bennünket elítélő aljas és becstelen nyilatkozatokat, hogy menet közben egyszerűen megváltoztatják az EP szabályzatát, hogy meglegyen a többség?

Maga akarja bármilyen feltételhez kötni a nekünk szerződés szerint járó pénzösszegeket, miközben a maguk egyik volt EB-tagja, Günther Oettinger már évekkel ezelőtt kijelentette: minden kohéziós alapból a szerződés szerint nekünk járó pénz kilencven százaléka Németországba kerül vissza. Maga beszél jogállamról, miközben éppen a lehető legaljasabb módon, sunyin és fű alatt próbálják meg módosítani a lisszaboni szerződést, nem létező „jogállami” kifogásokra hivatkozva? Van egy magyar népdal, idézek belőle magának: „Inkább leszek betyár az alföldi pusztán, de nem leszek szolga a császár udvarán.”

Ehhez tartsák magukat!

 

Magyar Nemzet 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Márki-Zay Péter lejárató dokumentumokat kapott a DK-tól

Azt hittük vége, de a Gyurcsány show folytatódik - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy Márki-Zay Péter szerint le akarták járatni. 2021. október 25.

Egykori jobbikosok szerint a párt ideológiai mélyrepülésben van

A pártból korábban kilépő politikusok a Hír TV-nek azt mondták: Jakab Péternek nincs mit ünnepelnie. 2021. október 25.

Fővárosi Fidesz: Húsz busz árát égette el a főváros a reklámtenderen

A fővárosi közgyűlés még 2019-ben döntött arról, hogy nem kötik meg a BKV reklámfelületeinek hasznosításáról szóló új szerződést, ezzel a BKV pedig évente 1 milliárd forintot bukik. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Radar: Alakul az egyszemélyes hadsereg

A Radarban olyan lélegzetelállító újítást mutatunk be önöknek, amelyet talán idővel majd megtalálhatunk a közlekedési eszközök sorában, de egyrészt erre még nyilvánvalóan sokat kell várni, másrészt pedig most még megvan a maga kockázata. Egyelőre a futurisztikus jelzővel illethetnénk azt a járművet, amelyet a brit és az amerikai hadsereg már javában elkezdett tesztelni.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!