2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Belföld

Bayer Zsolt: Genderbender…

Bayer Zsolt vezércikke a Magyar Nemzetben

(…az is szép…)

Nézzük előbb ezt a gendert…

Doktor a páciensnek: Uram, sajnos nagyon rossz hírem van…

Páciens: Bocsánat! Nem uram, hanem asszonyom! Én nő vagyok!

Doktor: Értem… Asszonyom, önnek hererákja van…

Nagyjából ennyit kellene megtanulnia minden gender szakosnak, s e tudás birtokában mehetnének is Londonba mosogatni vagy a CEU-ra doktorálni. Bár a mosogatásnak legalább van haszna és értelme. Igen, fentebbi vicc tökéletesen elmondja ennek az egész őrületnek az abszurditását, nevetségességét, hiábavalóságát és feleslegességét. De sajnos amikor egy kultúra, egy civilizáció abszurddá, nevetségessé, hiábavalóvá és feleslegessé válik, akkor mindig ilyesféle dolgokkal kezd el foglalkozni. Ráadásul ellentmondást nem tűrő módon, reggeltől estig ökölbe szorult arccal. S aztán már nincs ellentmondás, nincsen visszaút, és legfőképpen nincsen többé vicc és jóízű nevetés.

Attól kezdve Michelangelo széklábat farag, a kedves asszonyomnak pedig hererákja lesz. A kisgyerekek meg karácsony alkalmával a „környezetszennyező, disznó boomer” nagyijukról énekelnek dalocskát, s mindazon idióta kékharisnya, akiben megőrült a modernség meg a boldogtalanság, felkapaszkodik valamilyen egyetemi katedrára, és elkezd arról kurzusokat tartani, hogy az újszülöttek túl sok szén-dioxidot termelnek.

És amikor majd már minden elmebeteg, degenerált, perverz és undorító szexuális és egyéb kisebbség fel lesz „szabadítva”, amikor már minden bolond elméletet faraghat önmaga sikertelenségéből, jelentéktelenségéből és kielégületlenségéből és azt egyetemen taníthatja, amikor majd minden normalitás és minden normális ember meg lesz félemlítve és pellengérre lesz állítva, akkor vagy jön majd a normalitás nagy és szent forradalma és el lesz az összes idétlen takarítva végre, vagy vége lesz mindennek.

Ennek a küzdelemnek zajlanak most az előcsatározásai. Ezen előcsatározások részét képezi például a különböző uniós nyilatkozatok, deklarációk, miegyebek nyelvezete. Például az is, hogy bekerül-e egy ilyen uniós nyilatkozatba a „gender” és ennek a semmit sem jelentő, de mára fétissé vált őrületek mindenféle szóösszetétele és bővítménye és ragozmánya. A normalitás frontvonalában harcoló magyarok és lengyelek most ismét arattak egy kicsike részgyőzelmet, ugyanis a legutóbbi ilyen uniós nyilatkozatból (portói nyilatkozat) sikerült kitakarítani a hererákos asszonyt.

Ám amikor egy ilyen kis részgyőzelmet arat a normalitás, akkor az abnormálisok, s leginkább azok hozzánk delegált, különösen agresszív, idegesítő, elviselhetetlen, és az igazi bolondok határozottságával rendelkező ágensei és ügynökei azonnal ellentámadásba lendülnek, és nekifognak bebizonyítani a bebizonyíthatatlant. Ehhez leginkább azt a módszert alkalmazzák, hogy gátlástalanul hazudnak. Mint most a HVG meg az összes többi (444, 24.hu stb). A HVG már pénteken megírta, hogy a szombaton elfogadásra kerülő nyilatkozatban mi van benne pontosan. Aztán nem az lett benne, mert kimaradt belőle ez a genderdolog, de ez nem hozta zavarba ezeket, inkább elővettek egy teljesen másik nyilatkozatot és elégedetten rámutattak, miszerint mégiscsak benne van a gender, lám-lám, Orbán vereséget szenvedett.

Most jelezzük: nem, nem szenvedett vereséget. Mert a normalitás remélhetőleg soha nem szenvedhet végleges vereséget. Vagy ha mégis, akkor úgyis mindegy. De hávégéék mindenesetre vívhatják tovább bozótharcukat a hererákos asszonyok virtuális és elborzasztó világában.

Magyar Nemzet - Bayer Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pécsi Pride

A helyszínen van tudósítónk Szilágyi Jenő. 2021. szeptember 18.

Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t

Ezt Orbán Viktor írta a Szamizdat nevet viselő hírlevelében, amit magyar és nemzetközi körben is terjesztenek. 2021. szeptember 18.

Wintermantel Zsolt: A Blaha Lujza tér már rég elkészülhetett volna

Karácsony Gergelyék nagyjából egy évig nem csináltak semmit, pedig a pandémia időszaka alatt kisebb dugókat okoztak volna a munkálatok. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Karácsony Gergely hallgat

Egyetlen szót sem tudott mondani Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésre, hogy milyen tanácsokat adott politikai tanácsadóként Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!