2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Baunok–gyilkosság: tagad a megvádolt testvérpár

Megkezdődött a Baunok házaspár meggyilkolásának büntetőpere a Szolnoki Törvényszéken. Az első- és másodrendű vádlott is tagadta bűnösségét: állításuk szerint nem tartózkodtak a gyilkosság helyszínén – vallomásuk azonban teljesen eltér egymástól. Mindketten életfogytiglant kaphatnak.

Az ügyészség szerint az ismert szolnoki vállalkozót, Baunok Istvánt és gyermekorvos feleségét 2011 novemberében rabolta el a három vádlott. 60 millió forintot követeltek tőlük. Az összeget többször is megpróbálták velük átutaltatni interneten, de a vállalkozó nem tudta fejből a teljes kódot, így a bank elutasította a pénzügyi műveletet. Végül végeztek velük, hogy ne fordulhassanak a rendőrséghez. Az asszonyt úgy megverték, hogy megfulladt a saját vérétől.

M. Béla, az elsőrendű vádlott nem tett vallomást a tárgyalóteremben, ezért a bíró a rendőrségi kihallgatás jegyzőkönyveit ismertette. „Senkinek a sérelmére nem követtem el bűncselekményt, így nincs mit bevallanom, változatlanul azt állítom, Baunok István urat 2011. november 17-ei meghatározott időpontban nem öltem meg” – olvasta föl a vallomást Pongrácz Zsolt tanácsvezető bíró.

A másodrendű vádlott M. Béla testvére. Azt állította: fivérétől tudja, hogy a harmadrendű vádlott, H. Szabolcs követte el a kettős gyilkosságot. Arra M. Tibor nem tudott válaszolni, hogy ha nincs köze a bűncselekményhez, miért bujkált három hétig a fővárosban a két másik vádlottal.

A harmadrendű vádlott, H. Szabolcs egyébként ismert NB I-es labdarúgó volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Jelenleg Németország megvédi a határait, azt csinálja, amit Magyarország 2015 óta tesz, ehhez képest az Európai Bizottság a nyáron kiszabott egy 200 millió eurós bírságot hazánkra, amelynek második felszólítása kedden fog lejárni. A témában vendégünk volt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szentkirályi Alexandra: Minden segítő kéz számít + videó

Szentkirályi Alexandra: Minden segítő kéz számít + videó

Összefogásra, és összedolgozásra van szükség- jelentette ki a Fidesz budapesti elnöke, a közelgő árvíz-veszéllyel kapcsolatban. Szentkirályi Alexandra szerint a legfontosabb, hogy a szakemberekre hallgatva minél többen segítsenek, hogy megakadályozzák a közelgő katasztrófát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!