2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Belföld

Bárány Balázs durván sértegette Solymár polgármesterét

Továbbra sem kívánja kommentálni Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségi tagja azt, hogy korábban cigánygyűlölőnek, homofóbnak és fasisztának nevezte Solymár kormánypárti polgármesterét a Hír TV birtokába került hangfelvételen. Bárány Balázs a korábbi megkeresésekre nem reagált, és ma délelőtt se kívánta kommentálni a kijelentését. Csak annyit mondott, hogy az üggyel kapcsolatban később fog nyilatkozni.

  • Bárány Balázs durván sértegette Solymár polgármesterét

Saját magát méltatja az MSZP elnökségi tagja, Solymár egyik önkormányzati képviselője a Hír TV birtokba került hangfelvételen. Bárány Balázs ezután a település polgármesteréről is véleményt formált.

 

Bárány Balázst szombat délelőtt sikerült elérnünk, amikor a szocialisták Pest megyei tisztújító ülésére érkezett, ahol az elnöki posztra is pályázott. Szerettük volna szembesíteni a kijelentéseivel, de a Hír TV kérdéseire nem akart válaszolni.

A Fidesz helyi elnöke szerint nemcsak a polgármestert, hanem a solymáriakat is megsértette Bárány Balázs. A településen ugyanis jelentős német nemzetiségű közösség él.

Gaal Gergely hozzátette: a jelenlegi polgármester 2006 óta sikeresen vezeti a települést, tavaly ősszel pedig éppen Bárány Balázs volt az, akit nagy fölénnyel legyőzött az önkormányzati választáson. A politikus szerint az MSZP-s képviselőnek a kijelentései miatt azonnal távoznia kell a közéletből, ám ahogy Bárány, úgy az MSZP is hallgat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!