2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Baloldali megbízást kaphat az antiszemita rapper

Munkát adna az antiszemita rappernek a zuglói önkormányzatban a baloldal, ha megnyeri az önkormányzati választást – ezt állítja a kerület fideszes polgármesterjelöltje. Rozgonyi Zoltán arra szólította fel az MSZP-s Tóth Csabát és a PM-es Karácsony Gergelyt, hogy határolódjanak el a férfitól. Gotti, a gengszter-rapper egyik számában a zsidókat gyalázza, egy másikban pedig a homoszexuálisokat.

A rapper a Célpontban magyarázkodott Sóher himnusz című dala miatt. A férfi bár előadóként van feltüntetve, azt állítja, a dalnak ehhez a részéhez nincsen köze, mert ezt egy rappertársa írta és énekli. Egy másik számában azonban, amelyben ő énekel, a homoszexuálisokat gyalázza.

A férfi az önkormányzati kampányban ott volt a legtöbb baloldali rendezvényen, még Karácsony Gergely polgármesterjelölt bemutatásán is. Az áprilisi választás előtt pedig Tóth Csaba kampánystábjával együtt érkezett a szocialisták aláírásgyűjtésére. Az MSZP helyi elnöke már korábban elismerte, hogy ismeri a férfit.

Riporter: Gotti több rendezvényükön ott volt, akkor azt el tudná mondani nekünk, hogy ő milyen szerepben volt ott?
Tóth Csaba: Még egyszer elmondom, amit előbb elmondtam Önnek. Maga a Gotti mondta el a HírTV Célpont című műsorában azt, hogy ő saját maga mindenféle antiszemita, rasszista megnyilvánulást mélységesen elítél, akkor ezek után mi a kérdés a Gottival kapcsolatban, mert hogy ez volt a probléma? Ha ő maga erről nyilatkozott, akkor mi a kérdés?
R.: Például az is kérdés, hogy egy másik számban pedig a melegeket gyalázza. Erről mi a véleménye?
T. Cs.: Ugyanaz a válaszom, amit elmondtam az előbb” – fogalmazott az MSZP zuglói szervezetének elnöke.

A Fidesz zuglói polgármesterjelöltje azt mondja, információi szerint az MSZP-s és Együtt–PM-es politikusok önkormányzati munkát adnának Gottinak, cserébe a kampányban nyújtott segítségéért. „Úgy tudom, az egyik ellenzéki jelöltnek is utaltak rá, hogy ezeknek az embereknek munkát kell adni Zuglóban. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embereknek sem munkát, sem lehetőséget nem szabad adni. El kell tőlük határolódni és el kell őket távolítani Zuglóból, hiszen Zugló nem kér az erőszakból és nem kér a gyűlöletből” – nyilatkozta Rozgonyi Zoltán.

A Fidesz zuglói polgármestere továbbra is azt várja a baloldali politikusoktól, hogy határolódjanak el az antiszemita rappertől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!