2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:00

Belföld

Baloldali bosszú: végleg bezáratják a híres cukrászdát

Végleg bezáratja az ország egyik leghíresebb cukrászatát, a Ruszwurmot V. Naszályi Márta. A patinás hely tulajdonosa korábban korrupcióval vádolta meg Budavár polgármesterét. Szamos Miklós akkor azt állította: Karácsony Gergely embere megígérte, ha támogatja a kampányát, olyan szerződést kötnek majd vele, hogy csak százmilliókért lehessen elvenni tőle cukrászdáit. V. Naszályi Márta mindent tagadott.

  • Baloldali bosszú: végleg bezáratják a híres cukrászdát

"Nem kértem védelmi pénzt, se Szamos Miklóstól, se senki mástól, Szamos Miklós rágalmaz engem, be fogom perelni és meg fogom nyerni a pert" - hangoztatta a Magyar Nemzetnek az I. kerület baloldali polgármestere pár héttel ezelőtt.

V. Naszályi Márta ezt arra reagálva mondta, hogy a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa botrányt robbantott ki. Szamos Miklós azt nyilatkozta az Indexnek: Karácsony Gergely embere, a 2019-es önkormányzati választások előtt arra kérte, hogy pénzzel támogassa a kampányát. Elmondása szerint V. Naszály Márta cserébe azt ígérte: olyan szerződést kötnek vele, hogy ne lehessen kitúrni cukrászdáiból.

Egy október 26-án kelt végrehajtói jegyzőkönyvből azonban kiderült, hogy december 4-én a Budavári Önkormányzat végleg bezáratja a Ruszwurmot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!