2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Balog Zoltán veszélyesnek tartja a Fidesz belháborúját

Veszélyes dolog és az már a végső helyzet, ha egy politikai közösség tagjai az egymás közti vitáikat a nyilvánosság elé viszik – mondta a Hír TV P8 című műsorában az emberi erőforrások minisztere.

Balog Zoltán a Lázár–Pokorni-vitával összefüggésben hangsúlyozta, szerinte az erkölcsi vonatkozású kérdéseket is először a párton belül kell megvitatni, azzal, akit az érint. Szerinte ha valaki már a nyilvánosság előtt bírálja párttársát, akkor az már nyílt harcot jelent, ami már nem a segítő kritikáról szól.

Az ügy előzménye, hogy Lázár János egy a Figyelőnek adott interjúban hátbatámadásnak nevezte, hogy Pokorni Zoltán több párttársát bírálta életstílusa miatt. Pokorni a Hír Televízióban beszélt korábban arról, hogy az amerikai korrupciós vádak miatt nem engedheti meg egyetlen kormánypárti politikus sem az urizálást, a drága utazásokat vagy a sokmilliós házat.

„Mindaddig, amíg úgy gondoljuk, hogy segíteni tudunk a másiknak azzal, hogy elmondjuk a kritikánkat, akkor ezt belül kell megoldani. Amikor meg úgy gondoljuk, hogy nem, akkor nyílt harc van, és az szerintem vége valamilyen játéknak. Attól kezdve az a dolog egy párton belül, egy értékközösségen belül – ez az érted haragszom, nem ellened dolgozom, meg azért mondom neked, hogy segítselek és nem azért, hogy kinyírjalak –, az az alap megszűnik és az veszélyes dolog” – fogalmazott Balog Zoltán.


A Balog Zoltánnal készült teljes interjút a P8-ban láthatják 20.05-től.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!