2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba

Nemet mondott az RMDSZ Magyar Péterre – adta hírül a Mandiner. A lap hozzátette: az erdélyi magyar politikusok erkölcsi okok miatt nem támogatták a TISZA Párt vezetőjének felvételét.

  • Az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba

Az Európai Néppárti Képviselőcsoport kedden hivatalosan is úgy döntött, hogy 14 új európai parlamenti képviselőt fogad a soraiban, így a Tisza Párt és a holland farmerpárt megválasztott képviselőit is.

A szavazás viszont nem volt egyhangú, a Tisza Párt tagjainak felvételét ugyanis az RMDSZ nem támogatta. A szavazás nem pártokról, hanem egyéni képviselők csatlakozási kérelméről szólt.

Magyar Péter felvételét az RMDSZ EP-képviselői erkölcsi és politikai okokból kifolyólag nem támogatták – nyilatkozta Winkler Gyula, az RMDSZ frissen újraválasztott EP-képviselője. 

 Forrás: Mandiner

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!