2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Operatív Törzs: Március végére teljesen tért hódított az angol variáns

Az Operatív Törzs megtartotta csütörtöki sajtótájékoztatóját.

  • Operatív Törzs: Március végére teljesen tért hódított az angol variáns

Kiss Róbert rendőr alezredes azt mondta, hogy 632 ember nem viselt maszkot szerdán. A közterületeken 600 intézkedés volt - tette hozzá. A kijárási tilalmat 320-an szegték meg. 41 intézkedés volt a korridorokon - mondta Kiss Róbert. 8378 hatósági házi karantént rendeltek el szerdán. 

Az angol mutáns lett a domináns

Müller Cecília országos tisztifőorvos azt mondta, hogy heroikus küzdelmet folytatnak a járvánnyal szemben. Mindenki a harmadik hullám felszálló szakaszában van - tette hozzá. Sajnos emelkedik az áldozatok száma is, és ez abból adódik, hogy itthon is az angol variáns dominál - mondta Müller. Március végére teljesen tért hódított az angol variáns, és 100 százalékban ez a típus kering.Nagyon nagy a variabilitása a kórokozónak - tette hozzá. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!