2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Operatív Törzs: Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom

Az Operatív Törzs csütörtökön is megtartotta sajtótájékoztatóját.

Gál Kristóf, az ORFK szóvivője elmondta, hogy szerdán 379 ember nem viselt maszkot. 48 intézkedés volt a korridorokon - tette hozzá. 

Müller Cecília elmondta, hogy a védőoltásoknak köszönhetően sikerült úrrá lenni a harmadik hullámon. Az országos tisztifőorvos közölte, hogy a pandémia továbbra is zajlik. Szólt arról is, hogy továbbra is a leghatásosabb fegyver a koronavírus fertőzéssel szemben a védőoltás.A szerdán meghirdetett Pfizer-vakcinára szóló 199 ezer időpont fele mára betelt. 

Müller Cecília beszámolt arról is, hogy 64 800 adag Moderna, és 55 200 adag AstraZeneca vakcinát várnak csütörtökön és pénteken. Az utóbbi vakcinát csak második körös oltásra használják majd.

Véget ér a kórházi látogatási tilalom

A kedvező járványügyi adatoknak köszönhetően lehetségessé válik a szociális otthonokon túl egy újabb lépés megtétele a szabadabb élet megtétele felé. Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom. 

Egy beteget egy fő látogathat meg 60 perces időtartamra - ismertette a részleteket az országos tisztifőorvos. Csak egészséges egyén menjen be kórházba látogatni kizárólag védettségi igazolvánnyal - tette hozzá.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Mazsihisz: Ózd jobbikos alpolgármestere adjon magyarázatot!

Rossz érzéseket kelt a magyarországi zsidóság tagjaiban az ózdi alpolgármester fotója. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!