2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Operatív Törzs: Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom

Az Operatív Törzs csütörtökön is megtartotta sajtótájékoztatóját.

  • Operatív Törzs: Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom

Gál Kristóf, az ORFK szóvivője elmondta, hogy szerdán 379 ember nem viselt maszkot. 48 intézkedés volt a korridorokon - tette hozzá. 

Müller Cecília elmondta, hogy a védőoltásoknak köszönhetően sikerült úrrá lenni a harmadik hullámon. Az országos tisztifőorvos közölte, hogy a pandémia továbbra is zajlik. Szólt arról is, hogy továbbra is a leghatásosabb fegyver a koronavírus fertőzéssel szemben a védőoltás.A szerdán meghirdetett Pfizer-vakcinára szóló 199 ezer időpont fele mára betelt. 

Müller Cecília beszámolt arról is, hogy 64 800 adag Moderna, és 55 200 adag AstraZeneca vakcinát várnak csütörtökön és pénteken. Az utóbbi vakcinát csak második körös oltásra használják majd.

Véget ér a kórházi látogatási tilalom

A kedvező járványügyi adatoknak köszönhetően lehetségessé válik a szociális otthonokon túl egy újabb lépés megtétele a szabadabb élet megtétele felé. Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom. 

Egy beteget egy fő látogathat meg 60 perces időtartamra - ismertette a részleteket az országos tisztifőorvos. Csak egészséges egyén menjen be kórházba látogatni kizárólag védettségi igazolvánnyal - tette hozzá.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!