2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Operatív Törzs: Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom

Az Operatív Törzs csütörtökön is megtartotta sajtótájékoztatóját.

  • Operatív Törzs: Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom

Gál Kristóf, az ORFK szóvivője elmondta, hogy szerdán 379 ember nem viselt maszkot. 48 intézkedés volt a korridorokon - tette hozzá. 

Müller Cecília elmondta, hogy a védőoltásoknak köszönhetően sikerült úrrá lenni a harmadik hullámon. Az országos tisztifőorvos közölte, hogy a pandémia továbbra is zajlik. Szólt arról is, hogy továbbra is a leghatásosabb fegyver a koronavírus fertőzéssel szemben a védőoltás.A szerdán meghirdetett Pfizer-vakcinára szóló 199 ezer időpont fele mára betelt. 

Müller Cecília beszámolt arról is, hogy 64 800 adag Moderna, és 55 200 adag AstraZeneca vakcinát várnak csütörtökön és pénteken. Az utóbbi vakcinát csak második körös oltásra használják majd.

Véget ér a kórházi látogatási tilalom

A kedvező járványügyi adatoknak köszönhetően lehetségessé válik a szociális otthonokon túl egy újabb lépés megtétele a szabadabb élet megtétele felé. Hétfőtől megszűnik a kórházakban a látogatási tilalom. 

Egy beteget egy fő látogathat meg 60 perces időtartamra - ismertette a részleteket az országos tisztifőorvos. Csak egészséges egyén menjen be kórházba látogatni kizárólag védettségi igazolvánnyal - tette hozzá.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!