2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Az MSZP továbbra is összefogna az LMP-vel

Továbbra sem tett le arról az MSZP, hogy összefogjon az LMP-vel az őszi önkormányzati választásokon. Az Együtt–PM szembemenne a szocialistákkal a főpolgármesterjelölt-állításban.

Az MSZP továbbra sem tett le arról, hogy összefogjon az LMP-vel az őszi önkormányzati választásokon. Erről a szocialista párt szóvivője beszélt Magyarország élőben című műsorunkban. Budai Bernadett szerint egy városvezetői múlttal rendelkező, de MSZP-n kívüli főpolgármester-jelöltet is támogathatnak. Azt ugyanakkor nem zárta ki, hogy a Gyurcsány-párttal is együttműködjenek, ha az érdekeik úgy kívánják.

– Ez azt jelenti, hogy a Demokratikus Koalícióról lemondtak?
– Hogy érti, hogy a Demokratikus Koalícióról lemondtunk?
– Az LMP-hez való közeledés…
– Csak azt tudom mondani, amit a választmány döntésként meghozott, hogy az önkormányzati választásokra mindenki helyben fogja eldönteni, ahol a Demokratikus Koalícióval együtt kell működni, ott együtt fognak működni, ahol esetleg az LMP-vel, és az LMP ebben partner lesz, ott az LMP-vel – fogalmazott a szocialista szóvivő.

Tekintse meg a Budai Bernadettel készült teljes beszélgetést:

Akár az MSZP-vel szemben is indítana főpolgármester-jelöltet az Együtt–PM – mondta Karácsony Gergely a Hír Televízió Versus című műsorában. A szövetség elnökségi tagja szerint csak akkor lehet közös ellenzéki jelöltet indítani, ha azt a személyt mindenki elfogadja. A szocialisták nem hajlandók nyilatkozni, az LMP pedig az európai parlamenti választásokig nem akarja nevesíteni jelöltjét. Bővebben >>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!