2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

Az MSZP nincs kibékülve az államtitkárok és helyettes államtitkárok számával

Felszólítja az MSZP az Orbán-kormányt, hogy csökkentse a 2010-es szintre az államtitkárok és a helyettes államtitkárok számát.

Heringes Anita, a párt országgyűlési képviselője szerint a kevesebb minisztérium több tisztviselővel működik, mint a baloldal kormányzása idején. Az ellenzéki politikus arra emlékeztet, hogy 2010-ben mindössze 20 államtitkár és 49 szakállamtitkár dolgozott a kormányban. „A harmadik Orbán-kormány minden eddiginél nagyobb és drágább. E kormánynak 11 minisztere, 54 államtitkára, 98 helyettes államtitkára van. Ráadásul míg korábban a helyettes államtitkári posztok szakmainak számítottak, most a parlamentből kihullott kormánypárti képviselők üldögélnek ott, akiknek mindehhez apparátus is jár” – mondta Heringes Anita.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!