2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

"Az LMP semmitől sem zárkózott el"

Előbb tárgyalni kell, aztán lehet csatlakozni – így magyarázza az LMP kongresszus döntését Mile Lajos, a zöldpárt ideiglenes frakcióvezetője. Az ellenzéki párt a hétvégén mondott nemet az Együtt 2014 mozgalomhoz való csatlakozásra.

Mile Lajos szerint  pártja semmitől sem zárkózott el, a delegáltak csak azt mondták ki, hogy előbb tárgyalni kell a Bajnai Gordon vezette alakulattal, és csak utána lehet szó csatlakozásról. Az LMP-s politikus azt mondja: csak azért nem szövetkeznek, hogy leváltsák a kormányt – a programokat kell összehangolni.

Az ellenzéki párt kongresszusa a hétvégi csillebérci kongresszuson mondott nemet az Együtt 2014 mozgalomhoz való csatlakozásra. A döntés után a párt kettészakadt: a csatlakozást támogató Jávor Benedek frakcióvezető és két helyettese is lemondott a képviselő-csoport vezetéséről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!