2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Az LMP a vasútfejlesztésben látja a probléma megoldását

  • Az LMP a vasútfejlesztésben látja a probléma megoldását

Nem jelentene megoldást a folyamatos nyári dugókra, ha egy sávval bővítenék az M7-es autópályát – véli az LMP. A párt szóvivője szerint ez csak még több autót vonzana a pályára. Tegnap több órás torlódás alakult ki a sztrádán, miután Baracska közelében baleset történt. Kanász-Nagy Máté azt mondta: a problémát a közösségi közlekedés fejlesztésével lehetne kezelni.

„Itt elsősorban a vasúti közlekedésre, a vonatközlekedés fejlesztésére gondolunk, erre kellene komoly, 10 milliárd forintokat szánni, nem pedig például a Budapest–Belgrád teljesen felesleges vasútvonalnak a felépítésére. Itt arról van szó, hogy olyan vasúti közlekedést szorgalmaz az LMP, ahol korszerű, modern, légkondicionált, a kerékpár szállításra is alkalmas vonatszerelvények közlekedjenek, ahol a menetidő kiszámítható és érdemben csökken” – fogalmazott Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!