2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Az iskola kezdetével változik a közösségi közlekedés rendje

Az iskola kezdetével változik a közösségi közlekedés rendje is a fővárosban.

Hétfőtől a tanítási időben érvényes menetrendet kell figyelembe venni, így gyakrabban járnak majd a buszok, a villamosok és a metrószerelvények is. A tömegközlekedés helyett az autót választók a fővárosban ismét hatalmas dugókra számíthatnak, ajánlatos elkerülniük az 1-es villamos vonalát. Két héten belül ugyanis megkezdődik a pálya teljes felújítása. A több mint 10 milliárdos beruházás során nemcsak a sínpálya, de a peronok és a járművek is megújulnak. A munkálatok várhatóan két éven át tartanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!