2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vörös narkó 03:00

Belföld

Az influenszereken keresztül szólítaná meg az ifjúságot David Pressman + videó

David Pressman influenszereken keresztül szervezi a háborúpárti baloldalt - ezt mondta a Célpontnak Menczer Tamás. Az amerikai nagykövet több neves tartalomgyártót és influenszert is meghívott vacsorára a budapesti amerikai nagykövetségre. A TikTokon több mint 1 millió követővel rendelkező Forstner Csenge influenszer azt állította: utólag megbánta, hogy elment.

  • Az influenszereken keresztül szólítaná meg az ifjúságot David Pressman + videó

Teljesen azt az információt kaptam, vagy lehet, hogy akkor ez az én naiv gondolatom volt, hogy ez egy ártatlan nőnapi vacsora lesz, ahol találkozhatok az amerikai nagykövettel - így nyilatkozott a Célpont stábjának Forstner Csenge.

Az influenszert és több tartalomgyártót néhány héttel ezelőtt hívta meg egy vacsorára az Egyesült Államok magyarországi nagykövete.

Forstner Csenge azt mondta: utólag megbánta hogy elment az eseményre.

Szűts Zoltán socialmedia szakértő szerint ezek az influenszerek éppen azt a korosztályt szólítják meg az interneten keresztül, akik a legkönnyebben befolyásolhatók.

Az amerikai nagykövet bele akar avatkozni a magyar politikai életbe

- erről pedig már a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója beszélt.

Pressman úr az amerikai demokrata adminisztráció háborúpárti álláspontját képviseli. És éppen ezért támad bennünket, éppen ezért próbál nyomást helyezni ránk, és éppen ezért akarna egy háborúpárti kormányt Magyarországon. Ezért szervez ilyen izgalmas esteket, izgalmas emberekkel, tehát a magyar háborúpárti baloldalt szervezi, irányítja, vacsorán látja vendégül

- tette hozzá Menczer Tamás.

 

Fotó: Képernyőfotó, HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!