2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Az Európai Bizottságnak tartania kell magát a megállapodáshoz + videó

Legyen erős az Európai Bizottság és ne engedjen a baloldali nyomásnak- ezt kérte a testülettől a köznevelésért felelős államtitkár. Maruzsa Zoltán emlékeztetett a Magyarországnak folyósított uniós forrásokra szükség van a pedagógusok béremelése miatt.

  • Az Európai Bizottságnak tartania kell magát a megállapodáshoz + videó

Bizony én is dolgoztam jogállamisági mechanizmuson, sőt! Ezt pár nappal ezelőtt ismerte be a Momentum EP-képviselője egy TikTok videóban.

Korábban párttársa, Hajnal Miklós is azzal büszkélkedett az ATV műsorában, hogy minden követ megmozgattak azért, hogy Magyarországgal szemben eljárások induljanak.

Az Európai Parlament azért indít pert az Európai Bizottság ellen, mert az feloldotta a hazánknak járó uniós pénzek egy részét.

Schaller-Boross Ernő, a Fidesz európai Parlamenti képviselője szerint sosem látott politikai cirkusz alakult ki az Unióban.

Az európai uniós források biztosítása fontos a kiszámítható pedagógus-életpályához - emlékeztetett a köznevelésért felelős államtitkár. Maruzsa Zoltán leszögezte, az Európai Bizottságnak tartania kell magát az aláírt megállapodásokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!