2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Belföld

Az Emmi államtitkárát gúnyolta az MSZP frakcióvezető-helyettese

Gúnyolta az Emmi államtitkárát az MSZP frakcióvezető-helyettese. Harangozó Tamás az ATV-n elégedetlenkedett, amiért a kormány "csak" több tízezer maszkot és védőfelszerelést juttat el a szociális otthonokba, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében. A szocialista politikus kritizálta a kormány járvány elleni intézkedéseit is. Az MSZP politikusai korábban is tettek már sértő kijelentéseket. Korózs Lajos hitványnak minősítette a kormány-párti Horváth Lászlót, Bangóné Borbély Ildikó pedig patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit.

  • Az Emmi államtitkárát gúnyolta az MSZP frakcióvezető-helyettese

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!