2024. 10. 03. Csütörtök Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Az ellenzéki sajtó legharsányabb figurái közül gereblyézték össze Magyar Péter öccse új médiumának munkatársait

A Simicska-féle Hír TV volt vezérigazgatója-helyettese vezeti majd Magyar Péter testvérének médiavállalatát – írta meg a Magyar Nemzet, a Média1 információira alapozva. A lap úgy tudja, hogy Tóta W. Árpád is feltűnik majd a Kontroll Média egyik műsorában.

  • Az ellenzéki sajtó legharsányabb figurái közül gereblyézték össze Magyar Péter öccse új médiumának munkatársait

 Tarr Péter korábban a Kálmán Olga jelenlegi DK-képviselővel a Fidesz ellen fordított Simicska-féle Hír TV vezérigazgató-helyettese volt. Ebben az időben Tarr és Magyar Márton is a tévénél dolgoztak. Tarr feltűnt a Jobbik-fél N1TV körül is. Ezután, az elmúlt években számos baloldali médiumot megjárt, így például tevékenykedett a Hvg360 és a Media1 munkatársaként is. Tarr legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a Gattyán György érdekeltségébe tartozó Frisshirek.hu főszerkesztői pozíciójából eltávolították és feladatköreit a mesterséges intelligencia vette át.

A kontroll.hu egyik új videójából az is kiderül, hogy a Gulyáságyú Média alapítója, Gulyás Balázs is kapcsolatban áll majd a Kontroll Média Szolgáltató Kft. nevű vállalattal. Ő vezeti majd a Szabadsajtó Klub nevű műsort, amelynek mások mellett az obszcén stílusáról ismert balliberális publicista, Tóta W. Árpád is állandó szereplője lesz.

Bár Magyar Márton tagadja, hogy az új médium indulásának köze lenne a Tisza Párthoz, ám a férfi néhány hónapja még több tévétársaság számára is segített interjúkat szervezni Magyar Péterrel, ezzel a pártot is segítve. A már említett Gulyás Balázs pedig az utóbbi időben többször is készített interjúkat Magyar Péterrel, a napokban például a Tisza Párt egyik vidéki összejövetelén, korábban pedig az EFOTT-on volt egy Tiszáról szóló beszélgetés vezetője.

Forrás: Magyar Nemzet 

Fotó: Koszticsák Szilárd / Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!