2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Az Együtt–PM amatőr megoldásról beszél

Politikai kiválasztásnak tartja az iskolaigazgatók kinevezését az Együtt–PM szövetség.

A párt képviselője azt mondta, korábban az önkormányzatok nagy gonddal választottak új intézményvezetőket, most pedig a köznevelési államtitkár egy személyben nevezte ki az igazgatókat.

„Ez amatőr megoldás. Ma már felelős vezetőket ilyen módon nem neveznek ki” – fogalmazott Szelényi Zsuzsanna. Az Együtt–PM alapító tagja szerint felvetődik, „hogy vajon a legrátermettebbeket tudták-e ilyen erőltetett menetben kiválasztani, vagy arról van szó, hogy politikai megoldások születtek az iskolaigazgatók kiválasztásának esetében is”.

Hoffmann Rózsa a héten 455 iskolaigazgatónak adta át megbízását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!