2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Az egész egy orosz rulett

Nem ismerte jól a kerületet, ez lehet a végzete annak a józsefvárosi Máriónak, aki varázsdohányt árult környékbeli fiataloknak. A férfi a bíróságon mindent beismert, csak azt tagadta, hogy tudta, hogy egy iskola közelében vert tanyát, alkalmi vevője pedig nem töltötte be a 18 évet.

  • Az egész egy orosz rulett

A varázsdohány és a dizájnerdrogok járványszerűen terjednek a fiatalok körében: az ambulanciákon 10-12 éves gyerekekkel is találkoznak a szakemberek.

„Az egész egy orosz rulett” – mondja a főorvos –, mert senki sem tudja, hogy a varázspor néven árult drog kire, miként hat. Csak idén 40 új szer jelent meg a feketepiacon és évek múlva derül ki, hogy valójában milyen károkat okoznak az emberi szervezetben.

Részletek a Riasztásban:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

A választókorú magyarok túlnyomó többsége, 83 százaléka elutasítja azt, hogy európai katonákat küldjenek egyes nyugati és magyarországi ellenzéki politikusok Ukrajnába – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!