2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Az amerikai nagykövet szerint nem létezik „béketábor”

Videoüzenettel jelentkezett David Pressman amerikai nagykövet az ukrajnai háború első évfordulója alkalmából.

  • Az amerikai nagykövet szerint nem létezik „béketábor”

A nagykövet azt mondta: az amerikai Egyesült Államok és európai szövetségesei az elmúlt 30 közösen küzdöttek az egységes, szabad és békés Európáért, a közös sikerekből pedig Magyarország is részesülhetett.

Arra is utalt a nagykövet: Ukrajna azért is megérdemli a teljes körű támogatást, mert ugyanazért az küzd, mint amiért a magyarok küzdtek 1956-ban és a rendszerváltáskor.

Orbán Viktor évértékelő beszédére reagálva kijelentette: nem létezik „béketábor” vagy „háborús tábor”. Csak Oroszország létezik, és vele együtt azok, akik nem ismerik el Moszkva felelősségét a háború folytatásában - fogalmazott a nagykövet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!