2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Párizs szeme - Brassai Gilbert

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Az amerikai külügy és már Goodfriend sem túl beszédes

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma és már a Budapesten lévő ideiglenes amerikai ügyvivő sem válaszol a magyar kitiltási botránnyal kapcsolatban feltett kérdésekre.

A Hír TV e-mailben kereste meg az amerikai külügyet, de csak egy egymondatos választ küldtek. Azt írták, az amerikai vízumadatok bizalmas természetűek. Arra nem válaszoltak, hogy Amerikában gyakorlat-e, hogy valakit korruptnak neveznek nyilvánosan, az érintett személynek viszont nem árulják el, milyen ügyről van szó.

A NAV elnöke hétfőn ment el az amerikai követségre, hogy tájékoztatást kérjen, de semmilyen információt nem kapott. Vida Ildikónak azt javasolta André Goodfriend, hogy nyújtson be vízumkérelmet, de ezt ügyvédje szerint nem teszik meg, mert nincs rá garancia, hogy abból kiderül majd, hogy pontosan milyen korrupciós üggyel gyanúsítják az adóhatóság elnökét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!