2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Az Állami Számvevőszék szerint az ellenzék megsértette a kampányra vonatkozó törvényeket

Erős a gyanú, hogy tiltott pártfinanszírozás történt az országgyűlési választáskor - állítja a Fidesz frakcióvezetője az Állami Számvevőszék vizsgálatára hivatkozva.

  • Az Állami Számvevőszék szerint az ellenzék megsértette a kampányra vonatkozó törvényeket

Bánki Erik kijelentette: az ellenzék totális hazugságspirálba került a külföldi kampányfinanszírozással kapcsolatban és megsértette a választási kampányra vonatkozó törvényeket. A politikus szerint a milliárdos támogatásból is látszik, hogy a hazai baloldal a külföldi pénzekkel próbálta meg befolyásolni a választási eredményeket.

Bánki Erik leszögezte: kezdeményezi, hogy a gazdasági bizottság következő ülésén tűzze napirendre az állami számvevőszék beszámolóját és vizsgálják meg a helyzetet. Ugyanis minden magyar választópolgárnak joga van tudni, hogy milyen módon próbálta meg az ellenzék befolyásolni a választásokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!