2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Átlátható parkolási rendszert követelnek a Liberálisok

Átlátható parkolási rendszert követelnek a Liberálisok. Szabadai Viktor szerint a zuglói polgármester-jelölteknek meg kell ígérniük, hogy hivatalba lépésük után rendet tesznek a zuglói parkolásban. Tarlós István főpolgármester szerint a budapesti parkolási rendszert minél előbb központosítani kell.

  • Átlátható parkolási rendszert követelnek a Liberálisok

Molinókkal tiltakoztak a "Sétáló Budapest 2019" szimpatizánsai Karácsony Gergely programbemutatója előtt szombaton. Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt aktivistái ezzel az újabb zuglói parkolási botrányra akarták felhívni a figyelmet.

Az Origo még múlt héten írt arról, hogy Karácsony Gergely közbeszerzés nélkül adott volna több mint 400 millió forintos megbízást parkoló automaták üzemeltetésére. A munkával ugyanazt a céget bízta volna meg, amely Budapesten egyedüliként 800 milliós veszteséget termelt a kerületnek

A döntés ellen tiltakozókat szombaton Karácsony Gergely helyett Tordai Bence látogatta meg: méghozzá egy tálca szendviccsel.

Tordai akcióját Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül. Közösségi oldalán azt írta: az MSZP kifutófiúja szendvicset szolgált fel a parkolási maffia ellen tüntetőknek. Puzsér szerint Tordai eddig mást sem tett a nyilvánosság előtt, mint előadta az üldözött mártírt, üvöltözött, telefonnal hadonászott, és ezúttal ő volt hatalmi helyzetben: szocialista haverjaival, gazdag és befolyásos nagyurakkal, finom szendvicsekkel.

Ugyanakkor a Liberálisok is egy átlátható parkolási rendszert követelnek. A párt most arra tett javaslatot, hogy a zuglói polgármester-jelöltek ígérjék meg a választóknak, hogy a hivatalba lépést követően rendet tesznek a zuglói parkolásban.

A főpolgármester hangsúlyozta, a fővárosi parkolási rendszert minél előbb központosítani kell. Tarlós István hozzátette, az a cél, hogy a parkolásból beszedett összegek a megfelelő helyre kerüljenek.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!