2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Átlátható parkolási rendszert követelnek a Liberálisok

Átlátható parkolási rendszert követelnek a Liberálisok. Szabadai Viktor szerint a zuglói polgármester-jelölteknek meg kell ígérniük, hogy hivatalba lépésük után rendet tesznek a zuglói parkolásban. Tarlós István főpolgármester szerint a budapesti parkolási rendszert minél előbb központosítani kell.

Molinókkal tiltakoztak a "Sétáló Budapest 2019" szimpatizánsai Karácsony Gergely programbemutatója előtt szombaton. Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt aktivistái ezzel az újabb zuglói parkolási botrányra akarták felhívni a figyelmet.

Az Origo még múlt héten írt arról, hogy Karácsony Gergely közbeszerzés nélkül adott volna több mint 400 millió forintos megbízást parkoló automaták üzemeltetésére. A munkával ugyanazt a céget bízta volna meg, amely Budapesten egyedüliként 800 milliós veszteséget termelt a kerületnek

A döntés ellen tiltakozókat szombaton Karácsony Gergely helyett Tordai Bence látogatta meg: méghozzá egy tálca szendviccsel.

Tordai akcióját Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül. Közösségi oldalán azt írta: az MSZP kifutófiúja szendvicset szolgált fel a parkolási maffia ellen tüntetőknek. Puzsér szerint Tordai eddig mást sem tett a nyilvánosság előtt, mint előadta az üldözött mártírt, üvöltözött, telefonnal hadonászott, és ezúttal ő volt hatalmi helyzetben: szocialista haverjaival, gazdag és befolyásos nagyurakkal, finom szendvicsekkel.

Ugyanakkor a Liberálisok is egy átlátható parkolási rendszert követelnek. A párt most arra tett javaslatot, hogy a zuglói polgármester-jelöltek ígérjék meg a választóknak, hogy a hivatalba lépést követően rendet tesznek a zuglói parkolásban.

A főpolgármester hangsúlyozta, a fővárosi parkolási rendszert minél előbb központosítani kell. Tarlós István hozzátette, az a cél, hogy a parkolásból beszedett összegek a megfelelő helyre kerüljenek.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!