2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Hollik István: a baloldal ismét lebukott a külföldi kampányfinanszírozás kapcsán + videó

A "dollárbaloldal" ismét lebukott: 2022-óta folyamatosan azt hangoztatják, hogy nem érkezett hozzájuk külföldről pénz a kampányban, most megint kiderült, hogy hazudtak - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. Hollik István: a baloldal ismét lebukott a külföldi kampányfinanszírozás kapcsán + videó
Végső búcsút vettek Belénessy Csabától

Végső búcsút vettek Belénessy Csabától

Belénessy Csabát a Dunántúli Napló és a kiadó, a Mediaworks Hungary Zrt. saját halottjának tekinti. 2024. március 02.
Orbán Viktor: Nekem a nemzetem és az országom érdekeit kell képviselnem + videó

Orbán Viktor: Nekem a nemzetem és az országom érdekeit kell képviselnem + videó

„Ha az orosz-ukrán háborúról beszélünk, akkor mi egy magyar szögből nézzük az eseményeket” - fogalmazott Orbán Viktor magyar miniszterelnök Instargam videójában. 2024. március 02.
Még nem utalt a baloldal

Még nem utalt a baloldal

Az ÁSZ február 20-án zárta le azt a vizsgálatot, amely megállapította, hogy az ellenzéki összefogás hat pártja (DK, Párbeszéd, Jobbik, MSZP, Momentum, LMP) tiltott támogatást kapott és fogadott el a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól a 2022-es országgyűlési választások előtt. 2024. március 02.
Meggyanúsíthatta a NAV Perjés Gábort + videó

Meggyanúsíthatta a NAV Perjés Gábort + videó

Karácsony Gergely pénzhordó embere volt az, aki félmilliárdnyi „mikroadományt” készpénzben befizetett az egyesület számlájára. 2024. március 01.
Konfliktusokba ütköztek a baloldali politikusok Zuglóban + videó

Konfliktusokba ütköztek a baloldali politikusok Zuglóban + videó

Csatatér kerületté változott Zugló. Ismét egymásnak estek az ellenzéki jelöltjei a városrészben. A Momentum azzal vádolta meg a regnáló polgármestert, hogy önkormányzati pénzekből kampányol. 2024. március 01.
Erőszakos üzenet és rongálások a kampány előtt + videó

Erőszakos üzenet és rongálások a kampány előtt + videó

Akasztással fenyegették és obszcén módon sértegették a Fidesz ferencvárosi politikusát. Gyurákovics Andrea szerint meglett a hatása az ellenzéki uszításnak. 2024. március 01.
További uniós pénzekhez juthat hozzá Magyarország

További uniós pénzekhez juthat hozzá Magyarország

A hírt egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg az Európai Bizottság. 2024. március 01.
Pannónia néven saját ösztöndíjprogramot indít Magyarország + videó

Pannónia néven saját ösztöndíjprogramot indít Magyarország + videó

Az új programban az uniós Erasmus pluszból kizárt diákok és kutatók vehetnek majd részt. 2024. március 01.
Vizsgálatot javasol a terézvárosi önkormányzat gyanús ügyei miatt a helyi Fidesz + videó

Vizsgálatot javasol a terézvárosi önkormányzat gyanús ügyei miatt a helyi Fidesz + videó

Kovács Balázs elmondta: azért fogott aláírásgyűjtésbe, mert szerinte azonnali vizsgálatot kell indítani a Soproni Tamás által vezetett önkormányzat korrupciógyanús ügyei miatt. 2024. március 01.

Nincsenek válaszok a hídpénzmutyival kapcsolatban +videó

"Szarok rá!." Ezzel az alpári kifejezéssel hárította már korábban is felelősségét Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere. 2024. március 01.

Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére + videó

A mostani lépéssel az egészségügyi szakdolgozók alapbére 2010-hez képest több mint négyszeresére emelkedik - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára. 2024. március 01.

DK-s politikus ígéri: Azon lesz, hogy a vizsgálóbizottság munkájában ne a pártpolitikai érdekek domináljanak

A bicskei gyermekotthon ügyet vizsgáló bizottság március végére vagy április elejére szeretné befejezni munkáját. 2024. március 01.

Deutsch Tamás: Sorsfordító lehet a júniusi európai parlamenti választás + videó

Deutsch Tamás kifejtette: legfontosabb a minél jobb szereplés, a szuverenista, konzervatív, jobboldali, nemzeti erők részéről. 2024. március 01.

Szijjártó Péter: ismét óriási rekordot döntött a magyar exportteljesítmény + videó

Ismét óriási rekordot döntött tavaly a magyar exportteljesítmény, miközben a külkereskedelmi mérleg is nagy nyereséggel zárt, így sikerült ledolgozni az energiaárak égbe szökése miatti 2022-es veszteséget – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a törökországi Antalyában. 2024. március 01.

Vezetnek a kormánypártok a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint

A kegyelmi-ügy hatására sem erősödtek az elmúlt egy hónapban a baloldali pártok – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzethez eljuttatott közvélemény-kutatásából. 2024. március 01.

Mikor és hol jár minőségi kockázattal az ivóvíz fogyasztás?

A megfelelő folyadékbevitel mellett fontos figyelni a fogyasztott csapvíz minőségére, illetve az arról szóló hivatalos információkra. 2024. március 01.

Áder János: Az első pillanattól világos volt, hogy perelni kell + videó

A volt köztársasági elnök péntek reggel a Kossuth Rádiónak adott interjújában a húgát ért DK-s vádakról és a kegyelmi ügyek menetéről is beszélt. 2024. március 01.

A pénzért cserébe elvárásai is voltak Soroséknak

Az Action for Democracy (A4D) adományozóinak – a legnagyobb Soros György volt – részletes elvárásaik voltak a szervezettől arról, hogy mire fordítsák a milliárdos összegeket. 2024. március 01.

A nap kérdése

Az ország- és vármegyebérlet vagy a biciklisávok segítenek inkább megszüntetni a dugókat? 2024. március 01.

Áldatlan állapotok uralkodnak a BKK járatain

A BKK közösségi oldalán kendőzetlenül mondhatták el kommentben az utasok a véleményüket. Kicsit sem kímélték a céget. 2024. március 01.

A pedofília ellen kizárólag a szigorúbb büntetőpolitika segíthet

A 2010 óta bevezetett szigorítások kifejezetten az áldozatok pártját fogják. 2024. március 01.

Szijjártó Péter: Magyarország semmilyen szín alatt nem hajlandó katonákat küldeni Ukrajnába + videó

A NATO jelenleg érvényben lévő döntéseivel homlokegyenest ellentétes minden arról szóló terv, illetve megnyilatkozás, hogy esetleg európai katonák tűnjenek fel Ukrajnában – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. 2024. március 01.

Pszichológiai alkalmassági vizsgálatot vezetnek be a gyermekotthonok vezetőinél

V. Jánost úgy nevezte ki a fővárosi önkormányzat a gyermekotthon igazgatójává, hogy tudhatták róla, "homoszexuális és szexuálisan aberrált"- írta bejegyzésében Rétvári Bence államtitkár. 2024. február 29.

Közel öt év után ítélet született a Hableány kártérítési perében + videó

A bíróság 1,8 milliárd forintot tartott megalapozottnak, amelynek a megfizetésére kötelezik a hajótársaságokat. 2024. február 29.

Új jogszabály a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról + videó

Március elsején kezdődik az alkalmazása az új, szigorított idegenrendészetű törvénynek. Rétvári Bence szerint a cél, hogy migránsok még vendégmunkásként sem érkezhetnek Magyarországra. 2024. február 29.

Pikó András polgármestersége ideje alatt mindössze 200 bérlakás lett felújítva Józsefvárosban + videó

A polgármester korábban 1200 új lakás felújítására tett ígéretet, de ebből még saját bevallása szerint is csak a töredéke valósult meg. 2024. február 29.

A baloldali pártok múltját számos pedofil bűncselekmény szennyezi, ők mégis a kormányt támadják a bűnökért + videó

Az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd is csatlakozott ahhoz a körhöz, amely a kegyelmi ügy után tiltakozni kezdett a pedofília ellen. A Fidesz frakcióvezetője szerint ez álságos, ugyanis a baloldalon az elmúlt évtizedekben megannyi pedofil, vagy pedofilgyanús eset történt. 2024. február 29.

Lázár János: Kezdődik az elmúlt évek legnagyobb rezsicsökkentése + videó

Új időszámítás kezdődik március 1-jével a magyar közlekedésben: a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre, a tarifarendszer változtatása több mint 4 millió ember életét teszi könnyebbé, jobbá - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. 2024. február 29.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!