2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Átadták a Mikszáth Kálmán-díjakat

A Mikszáth Kálmán Kulturális- és Média Alapítvány által alapított Mikszáth Kálmán-díjat szombaton adták át Budapesten, elismerésben részesült Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója.

  • Átadták a Mikszáth Kálmán-díjakat

Simon János, az alapítvány kuratóriumi elnöke a rendezvényen elmondta, a médiában végzett tisztességes munka megbecsülését vállalta a 2004-ben létrejött Mikszáth Kálmán Kulturális- és Média Alapítvány.

    Az alapítvány által elismert médiában dolgozó szakemberek körét igyekeznek úgy meghatározni, hogy szerkesztő, újságíró, televíziós és rádiós is legyen köztük.

    Kiemelte, minden díjazott mögött egy életmű áll.

    Idén Mikszáth Kálmán-Díjat vehetett át Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, Pilhál György, a Magyar Nemzet újságírója, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és Ujhelyi Zoltán, a Kossuth Rádió Csatornaigazgatóság vezető szerkesztője.

    A Mikszáth Kálmán Kulturális- és Média Alapítvány célja az évszázados magyar hagyományokra épülő, nemzeti konzervatív, szabadelvű újságírói hagyományok ápolása, a polgári értékek felkarolása - olvasható a szervezet honlapján.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!