2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Anonymus: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

Újabb pendrive érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe Anonymous videójával. Az álarcos alak azt mondja: 4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést nyert egy politikus cége és "haveri cégek".

  • Anonymus: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

Újabb felvétel érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe. A vasárnapihoz hasonló módon, hétfő reggel is egy motoros futár hozott egy pendrive-ot, hasonlót mint vasárnap délután, csak most fekete színűt.

Az adathordozón ismét egy Anonymous-álarcos alak jelent meg és olvasott fel egy szöveget, amelyben azt mondja:

egy politikus és a hozzá kapcsolható cégek négy és fél milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami támogatást nyertek el.

Ahogy Anonymous fogalmaz:

"Annyit még segítek, hogy a politikus, akiről szó van, négy és fél milliárd forintnyi EU-támogatást vett fel saját és haveri cégein keresztül. Ja, és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést is el tudtak hozni. Jó dolguk van a politikusoknak! De ki lehet ő? Ha eltaláltátok, újra jelentkezem!"

Az álarcos alak a videó elején vasárnapi videóüzenetére is utal. Ahogy arról elsőként a bennfentes.net számolt be, vasárnap délután egy fehér pendrive-ot kapott szerkesztőségük, amelyen Anonymous egy nagy leleplezést ígért.

Egy kétszínű politikus lebuktatását ígérte, aki szerinte kettős játékot űz. Arra nem utalt sem a vasárnapi, sem a hétfői videóban, hogy melyik párt tagja lehet az érintett politikus, de

még azt sem tudni, hogy kormánypárti vagy ellenzéki honatyáról van-e szó.

A bennfentes.net szerkesztősége mindenesetre most megvizsgálja az EU-s pályázatokat, hogy kiderítse, ki lehet az a magyar politikus, aki négy és félmilliárd forintnyi támogatást nyert el.

Bennfentes.net

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!