2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Alvilági fegyverarzenálra bukkant a rendőrség

Ítéletet hirdetett a bíróság annak a férfinak az ügyében, akinek a házában egy hatalmas fegyverarzenálra bukkantak néhány éve a rendőrök – tudta meg a Magyar Nemzet. A budai ingatlanban elrejtett fegyverek egy vallomás szerint a Sátor Lajos vezette rettegett szlovákiai bűnszervezethez, illetve a dunaszerdahelyi mészárlással és a Döcher-gyilkossággal összefüggésbe hozott alvilági nehézfiúhoz, Turekhez tartoztak.

  • Alvilági fegyverarzenálra bukkant a rendőrség

2022 januárjában egy budai ház teraszában elrejtett fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök. A hatóság emberei valóságos fegyverarzenálra bukkantak: géppisztolyokat, kézifegyvereket, hangtompítókat, maszkokat, golyóálló mellényeket és tizenegy kézigránátot találtak.

A fegyverekre egy olyan férfi ingatlanában bukkantak rá, aki a Turek néven ismert U. Alexszel állt kapcsolatban. Később a ház tulajdonosa vallomásában azt mondta, hogy a fegyverarzenál Turekhez és ahhoz a Sátor Lajos vezette bűnszervezethez tartozott, amely több tucat alvilági leszámolást hajtott végre Szlovákiában.

Úgy tudjuk, a fegyverek ügyében a közelmúltban jogerős ítélet született, Turek egykori barátját pedig lőszerrel és lőfegyverrel, illetve robbanóanyaggal való visszaélés miatt több milliós pénzbüntetésre ítélték.

Noha információink szerint a rengeteg lőfegyver között három olyan típusú is volt, amit Döcher György lelövésénél használtak, az eljárás során tisztázták, hogy ezeket a fegyvereket nem használták semmilyen, eddig ismertté vált alvilági leszámolásnál, így sem a Döcher-gyilkossághoz, sem pedig a dunaszerdahelyi vérengzéshez nem köthetők. Utóbbi két üggyel egyébként Tureket hozták összefüggésbe a hatóságok.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!