2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Állandóan rongálják a csepeli játszóteret, a Fővárosi Önkormányzat nem tesz semmit

Elhanyagolja a csepeli Tejút parki játszóteret a főváros vezetése. Erről beszélt Híradónknak a kerület polgármestere. Borbély Lénárd szerint három éve - amióta a parkot átadták - Karácsony Gergelyék semmit nem tesznek azért, hogy a gyerekek biztonságosan játszhassanak a játszótéren, pedig a karbantartás a főváros feladata lenne.

  • Állandóan rongálják a csepeli játszóteret, a Fővárosi Önkormányzat nem tesz semmit

Bő egy évvel a csepeli Tejút parki játszótér átadása után már elkezdődtek a problémák a téren. Cigaretta csikkben és koszban játszottak a gyerekek. Miközben a parknak a tisztán tartása a főváros feladata. Erről 2021 júliusában számolt be a kerület fideszes alpolgármestere. És a problémák azóta sem szűntek meg.

Csepel polgármestere arról számolt be a HírTV-nek, hogy van olyan része a parknak amit már két éve ígérnek, hogy felújítják, viszont azóta sem történt semmi.

Borbély Lénárd hozzátette:

a csepeli Tejút park Tarlós István főpolgármesternek és Szentkirályi Alexandra főpolgármester-helyettesnek köszönhetően épült meg, ám az új, Karácsony Gergely-féle fővárosi vezetés kezdettől fogva éreztette, hogy nem örülnek neki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ennyire nem lehet fontos Ukrajna + videó

Ennyire nem lehet fontos Ukrajna + videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint nukleáris konfliktushoz vezethet, ha a NATO csapatokat küld Ukrajnába.A Napi aktuálisban M. Dobos Marianne Somkuti Bálintot, az MCC geopolitikai műhelyének kutatóját kérdezte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!