2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Államtitkár: A biztonság kérdése a legfontosabb a magyarok számára

  • Államtitkár: A biztonság kérdése a legfontosabb a magyarok számára

A nemzeti identitás megőrzése és a biztonság kérdése a legfontosabb a magyarok számára – így összegezte az Európa jövőjéről szóló konzultációsorozat magyarországi eredményét a Miniszterelnökség államtitkára. Varga Judit jelezte, a francia kezdeményezésre létrejött konzultációsorozat részeként 11 nagyvárosban mondhatták el a véleményüket a magyarok.

„A magyar állampolgárokat igenis foglalkoztatja az Európai Unió és benne Magyarország jövője. Egy olyan Európát képzelünk el, amelyben erős nemzetállamok úgy működnek együtt egymással szorosan, hogy közben tiszteletben tartják egymás véleményét, és senkit nem ítélnek el, hogyha más véleményen van, kifejezetten ha migrációban az európai fősodortól más álláspontot foglal el” – mondta az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!