2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Alkoholista helyett "link" jelölt a pécsi DK-nál + hangfelvétel

Teljes a fejetlenség Gyurcsány Ferenc pártjának pécsi szervezeténél. A Magyar Nemzet birtokába került hangfelvételen a helyi vezető arról beszél, hogy saját baloldali identitásukat titokban kell tartani, ha jól akarnak szerepelni az őszi önkormányzati választáson. A felvételről az is kiderül, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) pécsi szervezete nem tartja fontosnak, hogy az LMP benne legyen az ellenzéki összefogásban. A pécsi DK vezetője nem cáfolta az elhangzottakat.

  • Alkoholista helyett

Identitásválságba került a Gyurcsány-párt helyi szervezete az elmúlt egy évben - írja a Magyar Nemzet, egy a birtokába jutott hangfelvételre hivatkozva.

A pécsi DK egyik év eleji taggyűléséről került ki a felvétel, ahol még négy jelölt kiválasztása is gondot okozott az őszi önkormányzati választásra - tette hozzá a Magyar Nemzet. Az egyik induló a botrányos ügyeiről elhíresült Tamon Attila pártfogoltja, Kisfalvi Márk lehet, akit több tag is linknek és tapasztalatlannak nevezett. A felvételen ugyanakkor többször is felhívják a tagok figyelmét arra, hogy ne a baloldali kifejezést használják, hanem az ellenzéki, illetve civil terminusokat.

A pécsi elnök stábunktól szerzett tudomást arról, hogy nyilvánosságra került a felvétel, de nem kommentálta azt.

A DK szóvivője szerint nincs identitásválság a DK-ban, bár azt nem tudta megerősíteni, hogy zökkenőmentes a helyi szervezet munkája.

Pécsett jelenleg Péterffy Attila a közös ellenzéki polgármesterjelölt, akit egyébként a DK helyi vezetője becsvágytól fűtött emberként írt le.

Hír TV/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Indul majd jogállamisági vita Belgiummal szemben a NatCon konferencia akadályozása miatt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!