2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Alapjogokért Központ: végérvényesen kiderült, hogy "guruló dollárokkal" vették meg a magyarországi baloldalt

Az Alapjogokért Központ szerint a Nemzeti Információs Központ jelentése alapján végérvényesen bebizonyosodott, hogy "guruló dollárokkal" vették meg a magyarországi baloldalt.

  • Alapjogokért Központ: végérvényesen kiderült, hogy

Hétfői Facebook-bejegyzésükben azt írták: nyilvánosságra hozta a magyar politikai történet legsúlyosabb finanszírozási botrányának újabb részleteit a Nemzeti Információs Központ; a jelentés alátámasztja azt, amit eddig sejteni lehetett: "a dollárokért cserébe Karácsony Gergelytől kezdve, Márki-Zay Péteren át Gyurcsány Ferencig akár hazánkat is háborúba sodorták volna".

A jelentés rámutat arra - folytatták -, hogy minden tagadás ellenére a baloldal kampányait az amerikai baloldal felől érkező források fedezték. Sőt a tengerentúli demokrata elit - élükön Soros Györggyel - a kampányt lebonyolító DatAdat fölött közvetlenül is tulajdonosi befolyással rendelkezett - fűzték hozzá.

Eszerint nemcsak parancsokat adtak Gyurcsányéknak a "háborúpártiság képviseletére", hanem "egészen rövid pórázon tartották őket", és a választási felkészülés minden részletére rálátásuk volt - fogalmaztak.

Ugyanakkor "lebukott Karácsony Gergely és mozgalma" is, hiszen ők is részesei voltak "a guruló dollárok körforgásának": a nevével fémjelzett 99 Mozgalom csaknem 620 millió forintot utalt "a Bajnai Gordonhoz és a Gyurcsány-kormány más szereplőihez köthető DatAdatnak" - olvasható a bejegyzésben. "Ez is azt mutatja, hogy nem véletlen elszólás, hogy szerinte hazánk háborúban áll Oroszországgal" - írták az Alapjogokért Központ bejegyzésében, amely mellé egy, magyar balliberális politikusokat, Soros Györgyöt és Alexander Sorost ábrázoló képet is csatoltak, "A nyílt társadalom dollárjainak csapdájában" felirattal.

Több száz millió forintnyi támogatás érkezett Karácsony mozgalmának számlájára is

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!