2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Akár hazaárulást is elkövethet az Éjjeli Őrség

Szakértők nyilatkoztak arról, hogy mi állhat annak hátterében, hogy a Migration Aid sorosista szervezet párttá alakulhat.

  • Akár hazaárulást is elkövethet az Éjjeli Őrség

Ki akarja játszani a törvényeket és az adóelkerülés a célja a Migration Aidnek azzal, hogy pártot alapít Éjjeli Őrség néven, véli a közmédiában nyilatkozó politológus. Boros Bánk Levente azt mondta, a Migration Aid néhány tagja által létrehozott politikai formáció nem fog pártként működni, azonban nyilvánvaló céljuk lehet a Stop Soros törvénycsomag kijátszása. Ez azonban nemcsak büntetendő cselekmény, hanem akár köztörvényes cselekedet is lehet – tette hozzá.

Ifj. Lomnici Zoltán ugyan itt arról beszélt, ha ez a formáció tényleg létrejön és sikeresen párttá is alakul a későbbiekben, majd ezáltal támogatáshoz is jut, sok kérdést vethet fel. Az alkotmányjogász szerint ez egyenesen hazaárulás, mivel a párt nem a magyar emberek dolgaival és jólétével foglalkozna, hanem harmadik országbeli személyek gondjaival, Magyarország kárára.

A szervezet a legnagyobb közösségi oldalon jelentette be augusztus 17-én, hogy  a bevándorlási adó ellehetetlenítené őket, ezért Éjjeli Őrség néven párttá alakulnak.

(hirtv/hirado.hu)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Átlagosan havi 6532 forinttal nő a nyugdíj a novemberi kiegészítéssel

Átlagosan havi 6532 forinttal nő a nyugdíj a novemberi kiegészítéssel

Jön a 3,5 százalékos nyugdíjemelés, amit visszamenőlegesen is kifizetnek a nyugdíjasoknak, így 78 ezer forintos többlettel számolhatnak novemberben. A témáról Szalai Piroskát, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem főreferensét és Kecskés András közgazdászt, a Károli Gáspár Református Egyetem tanárát kérdeztük.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Tovább folytatódik az erzsébetvárosi lift kálváriája

Tovább folytatódik az erzsébetvárosi lift kálváriája

Az erzsébetvárosi polgármester ígérete ellenére még mindig nem használhatják a lakók az egyik Király utcai társasház liftjét. A személyfelvonó, amit az önkormányzat egyik cége felügyel, 2019-óta áll, hiába költöttek rá a lakók 40 millió forintot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!