2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Adóelkerülés miatt akar párt lenni a Migration Aid?

Közérdekű bejelentéssel fordul a Fidesz a főügyészséghez, hogy vizsgálja meg a Migration Aid működésének törvényességét – jelentette be a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.

  • Adóelkerülés miatt akar párt lenni a Migration Aid?

Németh Szilárd emlékeztetett, hogy a szervezet Éjjeli Őrség néven akar párttá alakulni azért, hogy a bevándorlási különadó fizetését elkerüljék. /Senki nem vonhatja ki magát a törvények alól, így a Soros György által támogatott szervezet sem teheti meg ezt – tette hozzá az államtitkár.

Mi azt gondoljuk és a magyar emberek azt gondolják, hogy ennek ellen kell állni, mert ezért is volt az, hogy a határnál mi megállítottuk a bevándorlást, ezért is volt az, hogy az április 8-i választásokon a magyar emberek úgy döntöttek, hogy törvényt is tudjunk módosítani és erre az alaptörvényre lehessen építkezni abban a politikában, amit mi a bevándorlás párti erőkkel szemben alkalmazunk– mondta el Németh Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!