2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

A városvezető egyedül döntött arról, ki legyen az új vagyonkezelési igazgató

A sajtóból értesültek Eger kormánypárti képviselői arról, hogy a polgármester rendkívüli jogkörét kihasználva új igazgatót tett a legnagyobb városi cég élére. Az egri Fidesz frakcióvezetője azt mondta: Mirkóczki Ádám megígérte, minden fontos döntés előtt egyeztet majd a város képviselő testületével.

  • A városvezető egyedül döntött arról, ki legyen az új vagyonkezelési igazgató

A koronavírus idején sem állt meg az élet Egerben. A város polgármestere épp a felújított könyvtárat adja át. De nemcsak szalagátvágással telnek Mirkóczki Ádám napjai. A veszélyhelyzet adta jogkörével élve a városvezető egy személyben döntött arról, hogy új vezérigazgatót javasol az egri vagyonkezelő vállalat élére.

Szerettük volna megtudni tőle, hogy kevesebb mint egy évvel az előző kinevezése után miért volt szükség új igazgatóra, és a döntésbe miért nem vonta be a képviselő testületet, de Mirkóczki Ádám nem adott interjút.

A polgármester azt mondta, nem ő nevezte ki az EVAT Zrt. új igazgatóját, ami az egri Fidesz frakcióvezetője szerint igaz is, meg nem is.

Oroján Sándor hozzátette, az utóbbi évben cégvezetők, és intézményvezetők tekintetében átjáróház lett Eger, ami a politikus szerint azt mutatja, hogy súlyos gondok vannak a városvezetésben.

A 2019-es önkormányzati választások óta folyamatosak a személycserék Eger város vezetésében. Mirkóczki Ádám a koronavírus első hulláma alatt szinte az összes önkormányzati cég vezetőjét lecserélte.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!