2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

A Való Világ villájában nem nagyon működik a politikai korrektség

Saját „sztárjait” se tudja rávenni az RTL Klub a nagy elfogadásra - hívta fel rá a figyelmet a Drót.info internetes oldal.

  • A Való Világ villájában nem nagyon működik a politikai korrektség

„Miközben a liberális média az RTL szilveszteri melegpropagandáját ünnepli, a kettes csatornájukon végig a homoszexuálisokat becsmérlő kijelentések mentek szilveszterkor. Ők pedig jó pénzért leadták ezt. Talán először magukat kellene elfogadásra oktatniuk, nem minket” – jelent meg a Drót.info-n. 

„Te kis színjátékos buzigyerek.”

„Ne buzizzál engem.”

„Menj be, mint egy kislány.”

„Hányinger vagy, te kis buzigyerek.”

„Többek között ilyen mondatokat vágott adásba az RTL Klub, miközben azon sírt, hogy nem itthon nem lehet valakit édesanyának nevezni, hogyha hím nemi szervet lógat a lábai között” 

– írja beszámolójában a 888.hu

„December 24-én a kormánymédiát keresztül-kasul bejárta a hír, hogy előző nap egy ultrakonzervatív lobbiszervezet bojkottot hirdetett az RTL Klub ellen, mert az karácsony előtt társadalmi célú hirdetésként leadta a Háttér Társaság szivárványcsaládokról szóló A család az család című kisfilmjének egyes részleteit. (...) Az RTL Klub most eggyel továbbment. A Himnusz utáni összeállításban egyedülálló anya, egyedülálló apa, unokáját egyedül nevelő nagymama, férfipár gyerekkel, nagycsaládos pár, kétgyerekes heteró pár, kétgyerekes leszbikus pár beszélt arról, hogy mit jelent a gyerek, a család, hogyan vészelték át 2020-at” 

– írta korábban a 444.

Ezzel éles áll éles kontrasztban az egyébiránt az explicit heteroszexuális tartalmakban bővelkedő Való Világ műsora, melynek vágott verziójába kerültek be a fenti mondatok. 

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!