2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

A tűz martalékává lett három ház

Három ház gyulladt ki hajnalban Biatorbágyon. A lángok átterjedtek két tárolóra és egy garázsra is. A kiérkező tűzoltók eloltották a lángokat, de egy épület lakhatatlanná vált. Egy lakót füstmérgezéssel kórházba szállítottak, 12 ember elhelyezéséről a helyi önkormányzat gondoskodik.

– A Pest megyei tűzoltók nagy erőkkel vonultak az éjszaka folyamán történt tűzesethez – közölte Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelem szóvivője, hozzátéve: – 1 óra 13 perckor érkezett a jelzés, miszerint Biatorbágyon egy 60 négyzetméteres asztalosműhelyben felcsaptak a lángok. A tűz észlelésekor az épület már teljes terjedelmében égett, és sajnos átterjedt a műhellyel egybeépített lakóingatlanra is, amely ennek kapcsán lakhatatlanná vált, valamint az udvarban lévő személygépkocsi is teljesen kiégett. A tűzben érintett volt még két szomszédos épület is, melyek a tűzoltók munkájának köszönhetően megmenekültek a teljes leégéstől – mondta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!