2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A szocialisták hallgatnak Hunvalddal kapcsolatban

Nem volt hajlandó válaszolni Korózs Lajos, és párttársa Ujhelyi István a Hír TV azon kérdésére, hogy miért mondta azt az MSZP-ből távozó Hunvald György, hogy a szocialisták nem megfelelően kezelték az erzsébetvárosi összefogást. A politikusok arra hivatkoztak, hogy csak a meghirdetett sajtótájékoztató eredeti kérdéséről, a szennyvíziszapügyről, vagyis – ahogy ők fogalmaztak – arról akartak beszélni, hogy „derékig ér a kaki Pápán, Tapolcafőn”.

  • A szocialisták hallgatnak Hunvalddal kapcsolatban

A korábbi erzsébetvárosi polgármester a Facebookon jelentette be, hogy 26 év után elhagyja pártját. Döntését azzal indokolta, hogy bár ő szeretett volna elindulni az októberi önkormányzati választásokon, azt az ellenzéki együttműködésben résztvevő pártok némelyike kizárta. A helyzetet szerinte az MSZP nem tudta megoldani.

Szerdai sajtótájékoztatójukon a kérdező kollégánkat Hunvald Györgyhöz és az MSZP sajtóosztályához irányították.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!