2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A szocialista Baja Ferenc is busásan részesült a vesztegetési pénzekből

Baja Ferenc is busásan részesült azokból a vesztegetési pénzekből, amelyeket Fuzik Zsolt adott a SYS IT Services Kft. képviseletében - erről írt a Magyar Nemzet. A lap szerint a szocialista politikus 2019-ben kereste meg Fuzikot, majd akkor jelentkezett újra, amikor Karácsony Gergely megnyerte a választást. Azt ígérte, hogy nem akadályozza a cég és a BKV közötti szerződést. A lap emlékeztet: Baja Ferenc korábban is keveredett botrányos ügyekbe, ilyen volt például a zsurki szeszfőzde esete is.

  • A szocialista Baja Ferenc is busásan részesült a vesztegetési pénzekből

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!