2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

A szem- és kötőhártyagyulladás is lehet tünete a koronavírus delta variánsának

A szem- és kötőhártya-gyulladás lehet az egyik új tünete, ha valaki elkapja a koronavírus delta variánsát - erről Zacher Gábor beszélt a portfolio.hu-nak. A Hatvani Kórház sürgősségi osztályán dolgozó orvos azt is megerősítette, hogy az intenzív osztályra kerülő páciensek túlnyomó többsége nem rendelkezett védőoltással. Kiemelte: jelenleg nincs alternatívája az oltásnak a koronavírus elleni küzdelemben. A főorvos a zárt terekben visszahozná a kötelező maszkviselést is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!