2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:25

Belföld

A Semmelweis Egyetem későbbre halasztja a Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát

Későbbi időpontra halasztja a Semmelweis Egyetem a március 9-10-re meghirdetett Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát - közölte az egyetem a közösségi oldalán csütörtökön.

  • A Semmelweis Egyetem későbbre halasztja a Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát

Mint írták, a konferenciát azért halasztották későbbi időpontra, mert a program számos kiemelt nemzetközi előadója - tekintettel az egyes országokban a koronavírus miatt bevezetett korlátozó intézkedésekre - lemondani kényszerült az utazást. Emellett szerdán hazai szinten is megjelent a koronavírus, az egyik érintett, akinél igazolták a fertőzés jelenlétét, az egyetem hallgatója.

A Semmelweis Egyetem egy későbbi időpontban megrendezi a kétnapos programot, ami az egyetem jubileumi tanévének kiemelkedő eseménye.

Közölték: a Semmelweis Egészség napok prevenciós lakossági rendezvényének március 7-i programját szintén egy későbbi időpontban, májusban rendezik meg. Az új időpontról mindenkit értesítenek, aki előzetesen regisztrált az eseményre.

Leszögezték: a Semmelweis Egyetem klinikáin a betegellátás zavartalanul folyik, a tervezett felvételeket, vizsgálatokat elvégzik.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!