2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

A román jelöltnek gratulált a Momentum elnöke

Ismét a román jelöltet éltette a magyar helyett a Momentum elnöke. Fekete-Győr András Facebook-bejegyzésében elismerését fejezte ki a liberális Dan Barna államfőválasztáson elért harmadik helyéhez, és szövetségesének nevezte az általa képviselt „Mentsétek meg Romániát Szövetség” pártját.

 

Fekete-Győr hozzátette, minden adott ahhoz, hogy a liberális tömörülés végre kormánypárttá váljon.

A Momentum politikusa múlt héten Kolozsvárott kampányolt, ám az RMDSZ magyar jelöltje, Kelemen Hunor helyett már akkor is a liberális román aspiráns mögé állt az elnökválasztáson.

Dömötör Csaba: A Momentumnál mélyebbre senki sem merészkedett

Fekete-Győr András múlt heti megnyilvánulása mellett nem ment el szó nélkül Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn a parlamentben napirend előtt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!