2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Belföld

A pünkösdi hétvégén nyit a Harkányi Gyógyfürdő

Két hét múlva a pünkösdi hosszú hétvégén nyit újra a Harkányi Gyógyfürdő. Egyelőre csak a strand medencéket használhatják a vendégek, a gyógymedencék zárva maradnak.

  • A pünkösdi hétvégén nyit a Harkányi Gyógyfürdő

A harkányi vendéglátó egységek és szállodák a két hónapos zárva tartással csaknem egymilliárd forint bevételtől estek el. A turizmus a gyógyfürdőre épül, így nagyon fontos, hogy minél előbb újra tudjanak vendégeket fogadni. Ezért egy olyan megoldást találtak ki, amelynek lényege, hogy a szállodák előre megveszik a belépőjegyeket. Ennek ára kedvezményes, 2900 helyett 2300 forint lesz.

Az újra nyitást olyan közösségi összefogással próbáltuk megoldani, hogy a legnagyobb szállodák elővásárlásban 20 ezer jegyet megvennének és ezeket majd nyáron értékesítik. Én nagyon örültem annak, hogy ez a kis közösség így össze tudott fogni és én ebben látom a szép kis fürdővárosunk jövőjét

- mondta a Xavin Hotel Harkány tulajdonosa, Végi János. 

A korlátozás miatt a fürdő területén egyszerre csak 750 vendég tartózkodhat, a pénztárak előtt kötelező lesz a másfél méteres távolság betartása valamint a szájmaszk használata. 

Most nagyon sok feladat van. Természetesen a medencék műszaki munkálatai, mosások, fertőtlenítések és a környezet előkészítése folyamatban van. Természetesen most már várjuk a vendégeket. Ehhez hozzá tartozik természetesen a hirdetési feladatok és egyéb más belső munkálatok is

- fogalmazott Marosi András, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. elnök-igazgatója. 

A vészhelyzet kihirdetése előtt a gyógyfürdőben 145-en dolgoztak. Nagy részük rendelkezési állományba került, a többiek pedig csökkentett munkaidőben dolgoztak.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!